Outfit inspiratie Thrifted garderobe

Zo style je een coltrui op verschillende manieren

Het colletje! Toch wel één van mijn favoriete tweedehands items, want je kan hem op heel veel manieren combineren. Zo heb je iedere keer een hele andere outfit! Ik deel een aantal van mijn favoriete stijlcombinaties met je, zodat jij ook weer wat inspiratie hebt in de ochtend.

Tip 1: Draag je colletje onder een vest of sweater
Laagjes, laagjes en nog meer laagjes. In de winter perfect als de temperaturen heel laag zijn. En het colletje is hier perfect voor. Draag hem onder een vestje of onder een toffe sweater (90’s vibes!). Zo heb je het en lekker warm en heb je een toffe outfit.

Tip 2: Combineer je coltrui onder een graphic tee
Wil je voor een stoere look gaan? Combineer je basic coltrui dan met een stoer graphic T-shirt. Ook deze look zorgt weer voor lekkere 90’s vibes en is net even iets anders dan een jasje of vestje met een graphic tee.

Tip 3: Draag je colletje met een jurk
Heb je een leuk zomerjurkje in de kast hangen? Die kan je ook prima dragen als de temperaturen iets lager zijn. Draag bijvoorbeeld een colletje onder je jurk. Dit geeft gelijk een hele andere look en zo kan je items uit je kledingkast het hele jaar blijven dragen.

Tip 4: Combineer een blouse met je coltrui
Ik vind een oversized blouse heel tof en heb ze ook zeker in mijn kledingkast, maar toch trek ik ze niet snel aan omdat ik het soms zo truttig vind staan bij mij. Daarnaast heb ik het ook snel koud als ik een blouse draag. Rosanne van Byrosann.nl gaf een hele goede tip: draag een colletje onder je blouse. Zo heb je het en lekker warm en is je outfit net iets stoerder.

Hoe combineer jij het colletje graag? Laat het weten in de comments, zodat we elkaar kunnen inspireren!

Beeld: Pexels

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *