Outfit inspiratie Thrifted garderobe

Dit zijn mijn favoriete thrifted items voor herfst/winter 2020

Bij een nieuw seizoen is het natuurlijk ook weer tijd voor een nieuwe garderobe. Met nieuw bedoel ik natuurlijk niet fast fashion nieuw, maar tweedehands nieuw. Want ook in de kringloopwinkels, op Vinted en Marktplaats vind je trendy items, maar dan secondhand of vintage. Dit zijn mijn favorieten voor de herfst/winter 2020.

Spencer
De spencer zie je echt overal en ik vind deze trend zo tof. Hij is goed te combineren met een oversized blouse, gestreepte top of colletje. Ik had bijna mijn zoektocht naar een vintage spencer opgegeven en toen kwam ik deze parel tegen op Marktplaats.

Mantel
In mijn vakantie bracht ik heel wat bezoekjes aan verschillende kringloopwinkels. Ook aan Kringloop Kampen (binnenkort meer hierover!) en daar kwam ik deze geweldige vintage mantel tegen van wol. Een must voor de winter.

Vestjes
Vesten zijn weer helemaal in de trend dit seizoen. Van oversized vesten tot aan vestjes met opvallende prints. Enne, bij de kringloopwinkel vind je er genoeg. Zo heb ik er al drie gescoord de afgelopen maanden. Een fel groen vest, een gestreepte en deze prachtige witte!

Denim
Denim blijft altijd een goed idee en ik kan er geen genoeg van krijgen. Mijn stapel met jeans wordt steeds hoger en ik heb eindelijk de perfecte oversized denim blouse gevonden. In de winter superleuk met een colletje eronder en straks in het voorjaar als jasje.

Ik ben nog wel echt op zoek naar de perfecte leren vintage blazer. Waar ben jij nog naar op zoek?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *