Series mode inspiratie
Outfit inspiratie Thrifted garderobe

5 series voor mode inspiratie

Geen idee wat je moet dragen? Instagram en Pinterest zijn de perfecte social media kanalen om inspiratie op te doen voor nieuwe outfits, maar ook series en films kunnen je een handje helpen. Dit zijn mijn favoriete series voor mode inspiratie.

Emily in Paris
Emily in Paris was eind 2020 een hele populaire serie. Ik zag hem echt overal op social media voorbij komen. Logisch, want het is een hele grappige en romantische serie én zorgde voor een dosis mode inspiratie. De serie gaat over Emily, een social media expert, die naar Parijs verhuist voor haar werk. En in Parijs hoor je er natuurlijk fashionable bij te lopen. Inspiratie nodig? Dan moet je zeker even Emily in Paris checken.

The Bold Type
The Bold Type gaat over drie vrouwen die werken op de redactie van een vrouwentijdschrift in New York. Het gaat over carrières, liefde en vriendschappen. De drie meiden hebben een geweldige stijl waar ik zeker door ben geïnspireerd.

Friends
Echt een klassieker die iedereen gezien moet hebben. Niet alleen omdat Friends gewoon een hele grappige serie is, maar ook omdat hij perfect is voor mode inspiratie.

Jane by Design
Eentje die je misschien nog niet hebt gezien: Jane by Design. De serie gaat over Jane die ouder wordt geschat en daardoor een baan krijgt bij een designer. En dat terwijl ze nog gewoon op school zit… Genoeg mooie outfits die voorbij komen.

Gossip Girl
Nog zo’n klassieker die je vast al wel hebt gezien. Nog steeds kijk ik regelmatig een aflevering van Gossip Girl terug en krijg ik weer genoeg inspiratie dankzij Blair, Serena en Jenny.

Wat is jouw favoriete serie voor mode inspiratie?

Beeld: Pexels

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *