Outfit inspiratie Thrifted garderobe

Zo style je een flare broek met dierenprint

Dierenprintjes, je ziet ze nog steeds overal. De panterprint is mijn grote favoriet (mijn tweede naam is Nel Veerkamp), maar ook de zebra print en koeien print zijn momenteel een grote trend. In mijn kledingkast hangt een flare broek met panterprint en die heb ik tijdens de #lovetostyleleo challenge op vijf verschillende manieren gestijld. Inspiratie nodig? Dit zijn mijn favoriete lookjes met een dierenprint flare broek.

Graphic sweater
Een graphic sweater staat leuk bij een jeans, maar ook ook bij een flare broek met dierenprint. Stoere boots eronder en je hebt een heerlijke basic, maar toch opvallende outfit.

Oversized blouse
Op dag twee van de challenge gingen we voor een business look. Ik koos voor een witte oversized blouse die ik voor een euro scoorde bij de kringloop. Basic, maar chic.

Rock chick
Stoere, casual outfits. Daar ben ik groot fan van. Stijl je dierenprint flare met een (gestreepte) longsleeve en een oversized graphic shirt eroverheen voor een stoere look!

Party look
Een oversized blazer, met dubbele knopen, staat prachtig op een flare broek. Draag er een mooi hemdje onder met kant voor een echte party look. Hakjes eronder en je bent klaar voor een feestje (als dat straks weer mag!). Ik droeg voor de challenge mijn rode vintage blazer die ik kocht via Vinted.

Verschillende prints
Niet iedereen houdt hiervan, maar sommige printjes kan je heel goed met elkaar mixen. Voor de laatste look van de challenge droeg ik mijn flare met een vintage trui met strepen en eenden. Misschien een gewaagde look, maar door de kleuren kan het prima!

Wat is jouw favoriete look met de dierenprint flare?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *