Kringloop tips Kringloopwinkels

Hier shop je de leukste tweedehands kleding online

Je wilt iets nieuws kopen, maar alle niet-essentiële winkels zijn nu dicht. Wat nu? Je kan natuurlijk heel gemakkelijk en snel iets nieuws kopen bij een H&M, ZARA of andere fast fashion keten maar er zijn ook opties om online tweedehands kleding te kopen. Ik deel je mijn favoriete manieren om tweedehands te shoppen.

Vinted
De app Vinted is ideaal om je eigen kleding te verkopen, maar ook om mooie tweedehands pareltjes te scoren. Hiervoor was UnitedWardrobe een grote hit in Nederland, maar sinds de overname van Vinted kan je hier goed terecht om ‘nieuwe’ kleding te kopen. Mijn tip: zoek op ‘vintage’ voor de mooiste parels. Het voordeel van Vinted is de verschillende verzendmogelijkheden.

Marktplaats
Ik had hier eerder niet zo over nagedacht, maar op Marktplaats kan je ook heel goed shoppen. Niet alleen op het gebied van interieur, maar ook fashion. Zo kocht ik laatst een vintage spencer op Marktplaats. Je moet even goed zoeken, maar dat maakt het alleen maar leuk toch?

Queen of Vintage
Sandra ken ik door Instagram en ze richtte vorig jaar haar eigen tweedehands webshop op: Queen of Vintage. Ze gaat voor jou op zoek naar de mooiste tweedehands items, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Super fijn! Neem zeker even een kijkje op haar webshop én Instagram.

Instagram
Op Instagram vind je heel veel accounts waar ze tweedehands en/of vintage kleding verkopen. Zo ben ik groot fan van @velvet.river.vintage en @nobelking_. Bij Nobel King verkoopt ze niet alleen prachtige vintage kleding, maar maakt ze ook flare broeken op maat. Handig als je net als ik korte benen hebt en de te leuke flare broeken áltijd te lang zijn.

Waar koop jij graag je tweedehands/vintage kleding? Laat het weten in de comments hieronder!

Beeld: Pexels.com

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *