Thrifted garderobe

Dit is waarom ik aan #thenobuychallenge mee doe

Bij een nieuw jaar horen ook nieuwe doelen. Ik doe nooit meer echt aan goede voornemens, maar ik vind het wel leuk om mezelf uit te dagen en mee te doen aan verschillende challenges. Toen ik #thenobuychallenge zag van Sara (@when_sara_smiles) en Marieke (@thegreengirlsclubcom) dacht ik: hier ga ik aan meedoen. Zes maanden geen nieuwe kleding kopen. Ook niet tweedehands. Die challenge ga ik aan!

Challenge: zes maanden geen nieuwe kleding
Ja je leest het goed; ik ga zes maanden geen nieuwe kleding kopen. Ook geen tweedehands/vintage kleding. Oh boy, dit wordt nog wat… Fast fashion kocht ik al veel minder, maar ik dook maandelijks de kringloopwinkel in om mijn kledingkast te vullen en dat terwijl er zoveel mooie parels in mijn kast hangen (die ik soms bijna niet draag). Dat is ook de reden dat ik mee doe aan deze challenge. Ik wil de kleding die ik al heb meer waarderen en ook creatiever worden hiermee.

Tips geen kleding kopen
Als echte modeliefhebber is dit best een lastige challenge. Gelukkig delen de meiden Sara en Marieke handige tips de komende zes maanden. Van je kledingkast opruimen tot aan kleding ruilen met vriendinnen. Wil je meer lezen over deze challenge en handige tips ontvangen? Volg dan @thenobuychallenge op Instagram en doe mee aan de challenge!

Maandelijks wil ik een update geven over de challenge hier op mijn blog. Hoe gaat het? Welke struggles kom ik tegen? Welke tips heb ik voor jou?

Volg jij mij al op Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *