Kringloop tips Kringloopwinkels

Zo scoor je tweedehands kleding via Vinted

Sinds UnitedWardrobe is overgenomen door Vinted heb ik deze app helemaal gevonden. Misschien iets te goed gevonden, want ik heb het afgelopen jaar heel veel items gekocht via de app. Wil je tweedehands kleding kopen, maar heb je geen zin om naar de kringloopwinkel te gaan? Ik geef een aantal tips voor het scoren van leuke tweedehands items via Vinted!

1. Zoek gericht
Je kan urenlang scrollen door Vinted, maar dan raak je echt het overzicht kwijt en het zorgt ervoor dat je een hele waslijst met items hebt die je wilt hebben… Maak daarom van tevoren een lijstje met items die je zoekt. Zo kan je heel gericht zoeken en tweedehands kleding kopen via Vinted.

2. Zoek op merk
Als je weet wat er op je wish list staat kan je gericht gaan zoeken. In de app kan je jouw zoekresultaten ook nog filteren. Bijvoorbeeld op merk. Is Fabienne Chapot bijvoorbeeld jouw lievelingsmerk? Dan kan je dit aanvinken en zie je alle items van je favoriete merk.

3. Favorieten
Heb je een tof item gezien? Klik dan eerst op het hartje, zo komt het bij al je favorieten terecht. Het voordeel hiervan is dat verkopers je vaak korting geven.

4. Bundelen
Als ik een leuk item heb gezien op Vinted kijk ik vaak ook even bij de verkoper. Heeft ze nog meer toffe items? Dan kan je vaak een bundel aankoop doen en dat scheelt je weer geld. Zo kocht ik laatst een Levi’s broek en het T-shirt kreeg ik er bijna ‘gratis’ bij.

Shop jij vaak via Vinted? Deel jouw beste tip!

Beeld: Pexels

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *