Kringloop tips Kringloopwinkels

Dit zijn mijn favoriete kringloopwinkels in Zwolle

Je hebt het inmiddels vast al wel door: ik ben gek op kringlopen. Lekker rondneuzen tussen de rekken met tweedehands pareltjes. Maar waar ga ik naartoe om te slagen? Meestal blijf ik gewoon in mijn eigen stad Zwolle, dus daarom deel ik graag mijn favoriete kringloopwinkels in Zwolle met je.

Stichting Kringloop Zwolle
Als ik weer zin heb om naar een kringloopwinkel te gaan, dan begin ik bij Stichting Kringloop Zwolle. Hier slaag ik echt altijd. Vooral op de kledingafdeling. De items die er hangen zijn van goede kwaliteit en de prijzen zijn prima. Enne, je mag zeker niet het rek met vintage items overslaan. Daar vond ik laatst deze geweldige jassen.

Ik ga vaak naar Kringloop Zwolle aan de Nieuwe Veerallee 12, maar er zit er ook één aan de Nieuwe Deventerweg 6. Ook zeker de moeite waard.

Harry’s Kringloophal
Ook van deze kringloopwinkel zijn er twee in Zwolle. Meestal ga ik naar die aan de Rieteweg. Voor kleding hoef je deze niet perse te bezoeken, maar qua interieur en boeken vind ik Harry’s Kringloophal echt top. Fijne prijzen en lekker groot. De andere zit aan de Deventerstraatweg 8.

Appel en Ei
Het is natuurlijk geen kringloopwinkel, maar als je in Zwolle bent moet je zeker even langs Appel en Ei. De prijzen liggen wel wat hoger dan die van de gemiddelde kringloopwinkel, maar er zitten wel hele mooie tweedehands pareltjes tussen.

Ga jij regelmatig kringlopen in Zwolle? Welke is jouw favoriet en slaag je altijd?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Ik ga het liefst naar Kringloop Kampen, lekker groot assortiment en alles hangt fijn op maat

    1. Ja die is zo fijn!! Daar wil ik ook weer snel een keer naartoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *