vintage instagram shops
Kringloop tips Kringloopwinkels

Dit zijn mijn favoriete Vintage Instagram shops

Door de lockdown kon ik niet meer naar mijn favoriete kringloopwinkels. Ik kocht daarom heel veel via Vinted, maar er zijn gelukkig ook heel veel toffe Vintage Instagram shops waar je goed kan slagen. Ik zal mijn favorieten met je delen!

Continuum Vintage
Deze Instagram shop is ruim een maand geleden opgericht door twee meiden en heb er nu al twee toffe vintage gilets gekocht via Instagram Stories. Als je in Zwolle woont bezorgen de meiden je pakketje bij je thuis. Woon je buiten Zwolle dan versturen ze je vintage item(s) via een duurzame pakketdienst. Heel goed!

Nobelking_
Op het Instagram-account Nobelking_ scoor je prachtige vintage items. Daarnaast maakt de oprichtster ook nog eens super toffe flare broeken op maat, in hele mooie prints. Ideaal voor kleine meiden zoals ik! De reststoffen gooit ze niet weg, maar daar maakt ze weer leuke scrunchies van. Love it!

Vague_vintage
Op hun webshop vind je prachtige handpicked vintage parels. Op Instagram Stories doen ze regelmatig een leuke Story Sale. Wees dan wel snel, want ik heb al een aantal keer misgegrepen.

Loeswardrobe
Deze tip kreeg ik van Rosann, een Instagram shop met unieke pre-loved en vintage items. Als je van vintage gilets houdt, dan is dit account zeker de moeite waard om te volgen!

Velvet.thunder.vintage
Wekelijks is er wel een Instagram Story Sale op dit geweldige vintage account. Prachtige items, voor goede prijzen. Wat ik tof vind is dat ze iedere keer weer een andere collectie/thema aanbiedt tijdens de story sale.

Shop jij wel eens via Instagram? Volg mij ook op Instagram om te zien welke vintage parels ik heb gescoord en hoe ik ze stijl.

Beeld: Pexels

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *